+420 222 539 539
Po - Pá: 8:00 – 20:00 So - Ne: 9:00 – 16:00

Ubytovna - Český Krumlov Recenze

Hodnocení hotelu

89%
Velmi dobré

dle 86 recenzí

Jak sbíráme recenze?

  • Personál

    94%
  • Čistota

    96%
  • Vybavení

    86%
  • Pohodlí

    78%
  • Poměr cena/kvalita

    89%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • mladý pár
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Minh Phuong

jednotlivec, 8.7.2024

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Rozumná cena, čisté, pohodlné. Moje rodina to má moc ráda.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 19.11.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Pohodlí
8
Cena/kvalita
8

Štefan

dospělý pár, 12.9.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Je tam pokoj akurát na prespanie a blízko sa aj navečeriate. Spoločná malá kuchyňa je k dispozícii aj chladničkou tak že máte kde schovať potraviny na raňajky. Automat na kávu je super. Mohla tam byť aj automat na bagety so šunkou a podobne.

  • Wifi je slabá. Ráno raňajky si musíte zaobstarať z mesta na predošlí deň.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
8

OLDŘICH

jednotlivec, 28.8.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
8

Jiří

jednotlivec, 2.8.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Byli jsme spokojeni.

  • Snad by bylo možné i za poměrně nízkou cenu poskytnout ubytovaným 2 ručníky. Umožnit platbu kartou. Nebo platbu připustit až na konci ( v průběhu) pobytu. Ne tady okamžitě po příjezdu před ubytováním.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
8

Radoslav

jednotlivec, 5.6.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
10

Jan

jednotlivec, 5.6.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Pohodlí
8
Cena/kvalita
8

Milan

jednotlivec, 23.4.2023

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vracime se na to misto opakovane. Vzdy vse supr, vstricnost, pohoda a cisto. Velkou zasluhu ma na tom i pan spravce Ivos ktery vzdy pomuze a poradi. Milan ValMez.

  • Nic. Vse bylo Ok.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 30.10.2022

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Nově vypadající zařízení v pokojích (nábytek, záclony a další), perfektní čistota všude, zvláště ve sprchách, na WC , v kuchyni a v pokoji, uklízečky pracovaly v sobotu i v neděli. Jediné, co mi chybělo, byla televize v pokoji nebo společenská místnost s televizí, ale pro tuto místnost tam není asi místo, ale nějaká třeba starší televize by se hodila na pokoji.Perfektně zařízená kuchyňka včetně nádobí a spotřebičů a koření, možnost dát si jídlo do lednice.

  • Není to o prostředí ubytovny, ale o neplatných cenách na webu. Když jsem hledala ubytování v ČK, tak jsem si dala do googlu Ubytovna Tichá 121 - Český Krumlov - Penziony.cz a vyjely mě v textu dnes už neplatné ceny ( letní sezona 250, zimní 220 a nad obrázkem pokoje cena 150 -250 min. délka 1), bylo to v rozporu s určenou cenou od centrální registrace 450, ta je správná a potvrdil mi ji i správce ubytovny, když jsem mu volala, jak to je. Někdo by měl tento asi jediný záznam z webu vymazat( do teď tam je), správce mi řekl, že je to věc majitele. V Ostatních záznamech na internetu o této ubytovně jsou již správné vyšší ceny. V pokoji v tištěných podmínkách ubytování z r, 2012 je cena 220, někdo by měl alespoň tužkou cenu přeškrtnout a napsat změna. Majitel hotelu si moje vyjádření jistě nějak přečte,

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
8
Cena/kvalita
10

Monika Stehnová

skupina přátel, 30.9.2022

Slatiňany Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Čistota a klid.

  • Koberec

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
6
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 15.8.2022

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Pohodlí
6
Cena/kvalita
10

Lucie

jednotlivec, 5.8.2022

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Pohodlí
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 17.7.2022

Čeština

  • Celkové hodnocení
87 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Pohodlí
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 10.7.2022

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Všude bylo čisto, kuchyňka k dispozici. Ubytování se nám líbilo.

  • Pouze to, že kuchyňka byla dost malá, jen 2 židle a přitom se nemělo nic odnášet.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Pohodlí
8
Cena/kvalita
10

Olga

dospělý pár, 6.7.2022

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Vstřícný personál, výborné rady při pohybu po městě.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
8
Cena/kvalita
10

Renáta Plachá

skupina přátel, 19.6.2022

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
6
Cena/kvalita
8

Ludmila

skupina přátel, 12.6.2022

Březové Hory Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Ochotný personál, čistota a klidné misto.

  • Špatně vyřešené dámské sprchy, hned za dveřmi, před kterými přichází muži do svého sociálního zařízení. Mělo být obráceně nejdříve toalety a vzadu sprchy.Jinak vše Ok

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 4.6.2022

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Pohodlí
6
Cena/kvalita
10

Růžena

jednotlivec, 3.6.2022

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Ubytování splnilo očekávání,bylo čisto,vstřícný ubytovatel.Spokojenost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Pohodlí
10
Cena/kvalita
8

Ilona Fišerová

rodina se staršími dětmi, 22.5.2022

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Pohodlí
8
Cena/kvalita
6